Arkiv okt. - des. 2018

JULEAVSLUTNING


Vi avsluttet treningshalvåret med en ekstraordinær trening med mye moro! Vi lærte forsvar mot kniv, øvde på hoppspark og noen viste frem litt mer akrobatiske kunster. I tradisjon tro ble det bestilt Pizzabakeren og brus på slutten av treningen! Vi tar en liten juleferie før vi er tilbake etter jul, da står det gradering og treningshelg med Asbjørn Gomo på planen! God jul.


SELVFORSVARSKURS I REGI AV NORSK HANDIKAPFORBUND.


I dag 3. oktober, har vi deltatt på selvforsvarskurs i regi av Norsk Handikapforbund Ungdom, og kursholder var

Siv Jorunn Fossum. Vi var med å veiledet 25 kursdeltagere i teknikker og tilpasset teknikkene etter de forskjellige bevegelsesutfordringene som deltagerne hadde. Det var et lærerikt kurs både for oss og deltagerne.


Dette kurset er et ledd i et prosjekt som heter Hjulbeint Kampsport, og som sluttføres i desember. Trondheim Karateklubb har regien av prosjektet, og er et samarbeid med Kampsportforbundet. Målet med dette kurset er å kunne rekruttere nye elever inn til kampsporten, med fokus på at også rullestolbrukere og personer med bevegelsesutfordringer kan trene kampsport. Vi ser at selvforsvar er en fin introduksjon til kampsporten.LEKIVLEN 2018 - 27.-28. oktober.


I helga har vi hatt treningsstand på Lekivalen i Møre Arena! Det var 5700 besøkende på arrangementet som varte fra 10.00-17.00 både Lørdag og Søndag. Det var gøy å få besøk av så mange barn som ville være med å prøve taekwondo!  Takk for en kjekk helg!

ÅLESUND WT TAEKWONDO 

HAR FÅTT SEG NY HJEMMESIDE


www.aalesundtaekwondo.no