Arkiv juli- sept 2018

ÅLESUND WT TAEKWONDO 

HAR FÅTT SEG NY HJEMMESIDE


www.aalesundtaekwondo.noEN AKTIV HØST I ÅLESUND TAEKWONDO


Vi er godt igang med treningssemesteret i klubben, og vi har fått mange nye medlemmer, både på barnepartiet og på voksenpartiet. Klubben har vokst og vi er blitt godt over 50 medlemmer. Dette syns vi er kjekt, og vi håper at enda flere vil være med å trene sammen med oss når vi åpner opp inntaket igjen til nytt treningssemester i januar.


Fremover har vi mange prosjekter på planen! Blant annet skal vi:


- Den 27. og 28. oktober skal vi delta på Lekivalen som en av aktivitetene som barna kan delta på. Vi skal rigge opp med både matter, puter og utøvere, så det er bare å komme innom å trene sammen med oss. Dette gleder vi oss til!


- 3. og 4. november skal noen av utøverne våre delta på et selvforsvarskurs for ungdom med forskjellige bevegelsesutfordringer i regi av Siv Jorunn Fossum. Dette kurset er et ledd i et prosjekt som heter Hjulbeint kampsport og holdes for Norges handikapforbund Ungdom. Våre utøvere skal være med å bistå som sparringspartnere, og vi syns at dette er et supert prosjekt!
OPPSTART ETTER SOMMEREN


Første trening etter sommerferien er mandag 3. september klokken 20.30-22.00 for voksenpartiet og tirsdag 4. september 19.00-20.30 for barnepartiet. Da tar vi imot nye medlemmer i klubben og den første måneden er en prøvemåned med gratis trening.


Se treningsoversikten i menyen for mer detaljert treningsoversikt.SOMMERPAUSE


Nå tar vi en liten sommerpause i Ålesund WTF Taekwondo. Til høsten starter vi for fullt i september med treninger, og det blir mulighet for nye medlemmer å melde seg inn. Jeg vil gi et lite tilbakeblikk fra hva vi har drevet med det siste halvåret. Vi har hatt et aktivt halvår i klubben.


- Vi startet året med å dra på Nyttårsleir på Osterøy for å trene sammen med andre klubber.

- Så hadde vi besøk av Master Asbjørn Gomo til graderingshelg i slutten av januar.

- I begynnelsen av mars hadde vi dommerkurs med Kjetil Vang, der vi lærte konkurranseregler og dommerkutyme.

- I slutten av mars fikk vi storfint besøk av Grand Master Cho og Master Anna Kim som gjennomførte en kjempegod treningshelg for oss der vi lærte mye nytt.

- I april hadde vi stort fokus på kamp og mønster på treningene før vi deltok med utøvere og dommere i en vennskapsturnering i regi av Ulsteinvik Taekwondo.

I mai hadde vi mange utetreninger både på fjellet og på Emblemsanden, der vi finpusset på teknikkene våre før graderingshelg med Master Asbjørn Gomo i juni.

- I slutten av juni reiste en gruppe på Grand Master Cho’s sommerleir i Elverum. Vi fikk et fantastisk vær, gode treninger og treneren vår Kjetil Flisnes ble utnevnt til «Årets instruktør» i TTU.


God sommer!