Aktivitet i klubben


SELVFORSVARSKURS I REGI AV LARS.
(Landsforening for ryggmargskadde.)
Lørdag 9. februar var vi sparrepartnere for nok et lærerikt kurs med Siv Jorunn Fossum. Hun engasjerer seg for at flere handikappede skal delta i kampsport, og har holdt en rekke selvforsvarskurs med teknikker en kan benytte fra rullestolen. Hun har opprettet et enkeltmannsforetak som heter Wheeltofight der hun som instruktør tar på seg ulike kursoppdrag med fokus på selvforsvar. Denne gangen var kurset for medlemmer i LARS, og det var en lærevillig og engasjert gjeng som deltok.


NYTTÅRSLEIR 


25. - 27. januar reiste en gjeng fra Ålesund Taekwondo til Bergen, nærmere bestemt Osterøy, for å delta på Nyttårsleir i regi av TTU. Det var en kjekk tur men mange gode treninger og sosialt samvær. Vi syns det er kjekt å dra på leirer for å møte andre som trener den samme kampsporten som oss, og vi drar alltid fra disse leirene med påfyll av energi og inspirasjon til videre trening. 

I Osterøy bor vår Grand Master Cho, han er grunnleggeren av forbundet vårt TTU, og han har bygd en Norsk-Koreansk Senter på gården han bor på. Det er absolutt verdt et besøk om man er i nærheten. GRADERINGSHELG 11.-13. JANUAR


Det blir graderingshelg/treningshelg 11.-13. januar. Da får vi besøk av Master Asbjørn Gomo som skal holde treningshelg for oss. Han vil ha treninger med oss fredag og lørdag med påfølgende graderingsøkt på søndagen. Det vil komme påmelding og program for helgen når det nærmer seg. Graderingsøkten på søndagen vil være åpen for publikum og starter 10.00. Det vil bli åpen kiosk der intektene går til klubben.

ÅLESUND WT TAEKWONDO 

HAR FÅTT SEG NY HJEMMESIDE


www.aalesundtaekwondo.no