Bli medlem

Bli medlemBarnepartiet:

Barnepartiet er for barn fra 8-12 år og har 30 plasser. Vi har inntak av barn hver høst i starten av september. September er en prøvemåned med gratis trening, før det skrives fakturakontrakt fra og med oktober. Fakturakontrakten gjelder for minimum 6 måneder i gangen. Om det er ledige plasser ved nyttår, tar vi inn nye barn, så send en mail til styret@aalesundtaekwondo.net om dere er interesserte i å starte i januar.


Voksenpartiet:

Vil du være med å trene, er det bare å møte opp i gymsalen på Blindheim barneskole i følge treningsplanen hver høst og nyttår. Ta kontakt med instruktøren for praktisk informasjon. De første treningene er gratis og du trenger bare en joggebukse og t-skjorte for å være med å trene. Vi tilbyr trening for mennesker i alle aldre og størrelser. Du kan komme rett fra sofakroken eller komme løpende inn fra joggeturen. Hos oss trener du i et positivt fellesskap sammen med andre, men alltid på egne premisser.


Vi har utøvere fra 8 til 50 år.


Fellesskap er viktig i klubben vår, og vi har noen målsetninger vi setter høyt.

- respekt og disiplin

- trening og samhandling

- sosialt samvær

- samarbeid mot felles mål

- glede og mestring

 

Vi har klasser for barn og voksne, og vi tar inn nye medlemmer i september og januar. Prisen er 1000 kr halvåret, og er det flere i samme familie som trener med oss får de påfølgende 15% avslag. Drakt og utstyr kan kjøpes som en startpakke hos oss når du har bestemt deg for å begynne. Startpakken inneholder: Taekwondo-drakt, klubbmerker til å sy på drakten, pensumbok og t-skjorte. Denne pakken koster 850,-. 

Send gjerne mail med spørsmål om det er noe du lurer på.


For å bli medlem av klubben trykker du på "bli medlem" knappen og fyller ut skjemaet hos Norges Kampsportforbund.

ÅLESUND WT TAEKWONDO 

HAR FÅTT SEG NY HJEMMESIDE


www.aalesundtaekwondo.no